Litt om prisen

Prisene på valpene varier veldig for tiden. Bare de siste 2 årene har de økt enomt. Dette har mye med at forespørselen er så stor at ikke oppdretterne klarer å mette markedet. Da stiger også prisene. Men fordi de forandrer seg såpass mye så kan prisen både falle fort og kanskje tilogmed øke.  Så det er viktig at dere spør om pris eller sjekker opp hva valpene ligger på før dere bestemmer dere for valp fra oss. 

Reservasjonspenger

Vi deler opp summen for valp. Vi tar først noe vi kaller for reservasjonspenger. Dette er en slags forskuddsbetaling for å sikre at du skal ha valpen jeg tilbyr deg. Denne prisen ønsker jeg når du har bestemt deg for å beholde valpen jeg har satt av til deg. Senest når valpen er 5 uker med mindre vi har gjort en egen avtale. om du ikke ønsker den valpen jeg har satt av, betaler du ikke inn reservasjonspengene, for da er det ikke sikkert at jeg har en annen valp til deg. 

Disse pengene betaler jeg ikke tilbake med mindre noe oppstår her som gjør at du ikke kan kjøpe valpen likevel. Om du ombestemmer deg så går pengene til å skifte navn på valpen, ny registrering, nytt pass og valpepakken, resten beholder jeg for at jeg sitter igjen med en valp som egentlig jeg hadde kjøper til. Vi bruker pengene til ormekur, vaksinering, pass, valpepakken, godbiter (biff) og mat. 

Kjøpesummen

Vi har bestemt at vi ikke sender valpene med noen uten å ha pengene i hånda når valpen drar. Dette fordi vi ikke skal selge en valp uten å få penger for den. Vipps telles som penger i hånden da jeg kan se de komme inn på min konto med en gang. Men ønsker dere å føre over via bank konto, så må dere gjøre dette i god tid før dere kommer for å hente valpen slik at jeg ser at pengene er kommet inn til meg. 

I kjøpesummen ligger det 2000 kr i valpepakken, disse trenger dere ikke å legge i forsikringssummen. Vi forsikrer hunden uten valpepakken, da dette er et ekstra tilbud fra vår side til dere. Så om total sum kommer på 23 000 kr. Forsikrer vi valpen for 21 000 kr.  Her regner vi med reservasjonspengene, fordi de er en del av den totale summen for valpen. Og har dere valpen, så har disse pengene ikke blitt brukt på andre ting enn de faste avgiftene vi har hatt for valpen. Så valpen er fremdeles verd de pengene. 

Ved betaling

Om dere betaler via vipps eller bank ønsker jeg at dere noterer navnet dere ønsker på hunden. Da blir det lettere for meg å finne ut hvem som har betalt og jeg får en bekreftelse på navnet.

Prisliste

Reservasjonspenger: 5 000 kr

Kjøpesum: 18 000 kr

Total kjøpesum for valp: 23 000kr

Oppdatert 02.02.22 for ventende kull.

Dette gjelder også for tisper på avtale

Del denne siden