Når du har bestemt deg for at du ønsker valp av oss så tar du kontakt med oss.

Det kan være her, på facebook eller på mail adressa vår lappsangen@gmail.com. Uansett hvor du tar kontakt så vil jeg gjerne ha en mail og et telefon nummer som jeg kan kontakte dere på når jeg har kull. Dette fordi jeg ikke kan ta kontakt med folk på messenger etter at det er lenge siden vi har hatt en samtale sammen der. Og for at jeg skal være sikker på at alle som venter på at vi skal ha kull, får sjansen til å kjøpe valp, så er det viktig at jeg kan kontakte dere. 

Når jeg ikke har valper på tur, kan det ta litt lengre tid før jeg svarer på meldinger, da jeg ikke sjekker mailen så ofte. Men svarer alle når jeg har eller venter kull. Når jeg ser hvor mange valper jeg får, så går jeg gjennom kjønn og listene jeg har for kjøpere som har vært i kontakt med meg. Utfra hvor mange jeg har på listen bestemmer jeg meg for om jeg vil legge ut annonse eller ekstra bilder eller annen markedsføring. I denne tiden kontakter jeg alle som har vært i kontakt med oss, om de fortsatt er interessert i valp herfra. Fjerner de som alt har funnet hunder andre steder eller av andre grunner ikke er interessert mer. Så går jeg gjennom informasjonen jeg har fått fra de som ønsker hund. Jeg prøver å ha litt kontakt med de som står på ønskelisten. Jeg oppdaterer også med litt bilder på facebook, kanskje også her. Når jeg velger ut valper til kjøperne så går det først å fremst på kjønn, men det er lov å ønske valp i forhold til bilder eller om man har vært å hilst på valpene. Innen uke 3 prøver jeg å ha bestemt hvem som får valper hos oss. Når du får tilbud om valp, så har jeg satt av valp til dere utfra ønsker jeg har måttet ta hensyn til. Men du kan ennå komme med innspill til dette. 

Når du bestemmer deg for at du vil ha valpen jeg har satt av til deg, bestemmer du deg for navn til den. Finner du ikke navn, så sier du fra om dette. Så overfører du reservasjonspengene, disse merker du med valpens navn. Slik at jeg lett kan se hvem som har bestemt seg for å ha valpen og navnet på valpene.  Vi vil prøve å bruke navnet på valpen så fort som mulig. 

Du vil da også bli bedt inn på våre grupper. Jeg bruker lage ei gruppe for det nye kullet, hvor jeg deler bilder og videoer av valpene. I denne gruppen vil dere kunne glede dere sammen om valpene og deres utvikling. Den andre gruppen er med alle som har kjøpt valp av oss tidligere. Her kan dere snakke med andre som har kjøpt valp, be om råd og triks, eller bare se på bilder eller andre ting som er lagt ut. Her blir vi veldig glad for alle som sender hilsner til søsken, halvsøsken, foreldre, tanter, onkler osv. Denne er også fin å bruke gjennom hele livet til valpen, da vi håper folk vil bruke den mye selv om hundene blir gamle. 

Valpene er her i 8 uker før de er leveringsklare. I denne tiden vil jeg prøve å holde dere informert gjennom alt som skjer her. Jeg vil dele bilder og kanskje noen videosnutter. Dere er også velkommen på besøk. Men selv om meteren og munnbind er tatt bort, ønsker vi å holde fortsette med slike hensyn. Det er også opplyst lite om korona og hund, så derfor ønsker vi at det brukes munnbind, slik at hundene ikke får korona. 

I uke 8 er hundene leveringsklare. Den første dagen setter vi alltid av til at de som ønsker å hente valpen her hos oss.Denne dagen er det som regel mye liv å røre her,  og man må heller se på det positive med å møte andre som kanskje også skal ha valper fra samme kull. Kanskje kan man tilogmed avtale å treffes i løpet av den første tiden med valp. De neste dagene prøver vi å komme i møte med eller også kanskje tilogmed levere valpen. Dette prøver vi å avtale litt i god tid, slik at de som kommer med fly kan være tidlig ute å bestille billetter. Men dette avtaler vi i forhold til hvor folk bor og hvilke behov man har og måtte ta hensyn til.

Pengene må være satt inn på min konto ved henting eller komme inn på kontoen under henting/levering. Vi sender ikke med valp selv om det blir fortalt at pengene blir å komme inn i løpet av de neste dagene. Dere vet når leveringsdagen er, og kan dermed passe på at pengene står på min konto før det. Dette for at vi vil sikre oss at vi får betalingen, da det finnes mange som prøver å lure til seg hunder. 

Nå er valpen hos dere, og den virkelige jobben starter. Nå skal hundene sosialiseres og vennes til sine nye familier og hjem. Men om det er noe dere lurer på, tenker på, ikke finner ut av, vil skryte av, vil lufte, uansett, så må dere bare ta kontakt med oss. Vi er både på telefon og messenger så mye som mulig. Og spesielt denne første tiden så vil vi gjøre det vi kan for å være behjelpelig hele tiden. Men vi vil alltid prøve å hjelpe og stille opp så mye vi bare klarer. Men det blir mer å mer opp til dere hvor mye dere vil innvolvere eller dele med oss. Kravene vi har til dere derimot vil stå i kontrakten deres. Og de må dere holde. 

Del denne siden