Royal kullet av lappsangen

Dette kullet ble født på kongen sin bursdag. Så da ble det naturlig at kullnavnet ville vise til at de ble født denne dagen. Og flest stemmer fikk Royal. Det ble 4 jenter og 2 gutter. 2 av valpene var brune og det var en jente og en gutt. De første gangene de var ute, var det ennå vinter ute, og vi måtte begrense utetiden litt. Men til tross så var de fleste ganske stue rene når de ble hentet herfra. Og det rakk å bli vår i hagen mens de var her. Og da koser vi oss mye ute.  Guttungen elsket å ha valper i hus igjen, og de fikk ligge på fanget å kose når han så på tegnefilm. Så det ble mye filmtitting en periode. Men både barn og valper likte kosetiden så godt at vi knapt la merke til at ungen fikk firkantede øyne. Og han å valpene var nesten uadskillelige. Vi var også så heldig at vi fikk storesøster Wilma fra vårt første kull på besøk noen dager mens valpene var her.

Dette kullet besto av 4 jenter og 2 gutter. Og de var dermed hele 6 i kullet. Det er det største kullet vi har fått så langt. Men vi merket egentlig ikke at det var en valp mer i dette kullet. Både vi og foreldrene er jo mer vant til valper i hus så det var egentlig bare en ekstra valp å kose på. 

I dette kullet ble faktisk alle i nord, til tross for at det var hele 6 stykker i kullet. Det var faktisk heller ikke gjennomtenkt eller planlagt fra vår side. Men vi lot 2 av jentene dra litt lengre unna, så de bor i Harstad, hvor eierne kjenner hverandre slik at de fortsatt får møtes der. Siden vi allerede har 3 jenter fra samme kombinasjonen, så solgte vi den ene tispa til en annen oppdretter. Men beholdt de 3 andre jentene. Endte med at 2 av jentene bor i nærheten av Wilma fra første kullet, så de treffes innimellom de også. Mens ene gutten er i Narvik og den andre i Tromsø.

Kullet er etter våre hunder Doffen og Flokkenfager Mirage og er andre kullet de har sammen. Dette gjør at vi kjente litt til kombinasjonen og er veldig fornøyd med den. 

Kullet består av 6 valper hvorav 2 av dem er gutter.

Kira, Kaisa, Millie, Melvin, Lyra og Miro

Vi beholdt 3 jenter og solgte de to guttene og den ene tispa.

Valp 1 Kira

Valp 2 Kaisa

Valp 3 Millie

Valp 4 Melvin

Valp 5 Lyra

Valp 6 Miro

Del denne siden