Snøvinterens kull av Lappsangen

13.mars 2020 tok vi i mot kennelens første kull. Den dagen blåste det en vinterstorm ute og selv om de ikke ble født før i mars, så var det virkelig da vi fikk snø. Sønnen vår var 4 måneder og vi fikk litt å henge fingrene i. Selv om det var vinter så ble det også vår i lufta, og vi kunne være en del ute mot slutten av ukene her. Noe både barn og valper satte stor pris på. Selv om det ble litt mye med både valper og en liten gutt følte vi selv at vi klarte og holde tritt med målene vi hadde satt oss. Og vi fikk bare gode tilbakemeldinger fra kjøperne våre.

Kullet består av 5 hunder. 2 gutter og 3 jenter. Jentene satte vi på avtaler slik at vi kan bruke dem videre i vårt avlsarbeide samtidig som de får bo hos egne familier. Guttene i dette kullet flyttet sammen opp til Alta hvor de har treftes etter at de dro herfra. Sånt synes jo vi er veldig gøy. 

Vi har også fått mange fine tilbakemeldinger på dem alle sammen gjennom oppveksten. Og det virker som fine familiehunder alle sammen.

Flokkenfager Mirage og Doffen er foreldrene til dette kullet. Og de bor begge hos oss og har gjort det siden de var 8-9 uker gamle. 

Kullnavnet deres fikk de fordi de ble født på en skikkelig vinterdag hvor det snødde masse.

Jentene skal brukes videre i avl for kennelen.

Valp 1 Simo

Valp 2 Hermine

Valp 3 Charlie

Valp 4 Mira

Valp 5 Wilma

Del denne siden