Vårlydens kull av lappsangen

Vårlydens kull er vårt andre kull. De kom til verden uken etter en sein påske. Det var ganske mildt ute og vi hadde kost oss masse på skiturer også etter påske. Men nå var det lite snø igjen nede ved havet og man måtte opp på fjellet for å finne snø. Nede hos oss var det allerede bart. Det var en ganske varm vår, og fra de nesten kunne gå så var vi mer ute enn inne. I perioder var jeg nesten litt redd for at de fikk litt for lite tid inne for å bli trygg med alle husets lyder. Men det gikk heldigvis også veldig greit. De koste seg å lekte i gresset. Og sønnen vår som nå hadde bikket over året koste seg masse sammen med valpene. Og de likte også å leke sammen med han. Vi var også så heldig at vi hadde hjelp av min sønns bestemor store deler av valpetiden, noe som gjorde at vi fikk ekstra hender.

I dette kullet dro alle 3 guttene sør over. Syntes det hørtes ut som hundene ville få fine liv sørpå med både hundekurs og søsken og også hos kjærlige familier som ville ta godt i mot dem, så det var ikke så ille som jeg hadde vært redd for å sende de sørover.

Vi hadde stor konkurranse blandt kjøperne og kunne derfor velge ganske fritt for hvem vi trodde ville gi hundene gode liv.

Kullet besto av 5 valper tilsammen. Og med bare to jenter i kullet så ble begge satt på avtaler her i området. Slik at vi kan bruke dem videre i vårt arbeid.

Kullet er av vår Flokkenfager Mirage og en lånt hanne som heter Keiserkrona's Hersker Ilo.

De ble 5 valper i kullet, 3 hanner og 2 tisper.

Arya, Storm, Egon, Checo og Tira

Guttene ble solgt og jentene satt på avtaler.

Valp 1 Arya

Valp 2 Storm

Valp 3 Egon

Valp 4 Checo

Valp 5 Tira

Del denne siden